TEKNOLOGJIA ME FIBER OPTIKE

Shpejtesi Fantastike

TEKNOLOGJIA ME FIBER OPTIKE

PAKETAT TONA

3ENET

STANDARD/WIFI
per Muaj
ALL1500
Oferta jone me e mire
3enet
15 Mbps Download
15 Mbps Upload
Kosto instalimi FALAS
STANDARD/FIBER
per Muaj
ALL2000
Oferta jone me e mire
3enet
50 Mbps Download
50 Mbps Upload
Kosto instalimi FALAS

RRETH NESH

3ENET

3ENET eshte nje Kompani relativisht e re ne tregun Shqiptar, por mbeshtetet ne nje eksperience te gjate ne fushen e telekomunikacioneve. 3ENET operon ne nje infrastrukture te ndertuar mbi nje kombinim te fibres optike dhe transmetueseve wireless. Per te garantuar qendrueshmerine e sherbimit ne masen e gjere, 3ENET ju ofron abonenteve paketa Internet me shpejtesi te larte dhe PA Limit ne perdorim.

SHERBIME

3ENET

SHERBIM INTERNETI

3ENET eshte me afer familjes edhe bisnesit tuaj me internet me shpejtesi dhe cilesi maksimale. Per klientet e saj 3ENET ofron besueshmeri dhe transaparence nepermjet ofertave dhe skuadres me specialialist qe bejne me te miren e tyre.

SERVIS KOMPJUTERASH

Formatim me cmim 1000 lek, nderrim edhe shitjesh kompjuterash te perdorura, shitje ose riparim pjesesh kompjuterike,si karte grafike per pc dhe laptop

AKSESORE

Shitje aksesoresh kompjuterike( bokse, kamera, kufje, usb etj) me cmime me konkuruese ne treg.

SISTEME SIGURIE

Montim sistemesh alarmi edhe kamera sigurie( ne bashkepunim me kompanine me te madhe ne treg HIKVIZION)

TREGUESIT E CILESISE & KONTRATA

3ENET

Kompania 3ENET është një ISP (Internet Service Provider) e nivelit rajonal që ofron shërbimin e internetit me anë të teknologjisë wireless.

PËRSE NE?

1. Sepse ju sjellim sherbim brenda 24 oreve.
2. Sepse jemi ne dispozicion 24 ore, te zgjidhjes se problemit.
3. Sepse kemi nje staf te pregatitur profesionalisht.